9 Δεκεμβρίου 2021
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαμία: Αρνητές του κορονοϊού έκαναν άνω κάτω το νοσοκομείο και την Αστυνομία

Άνω κάτω έκαναν σήμερα όλες τις υπηρεσίες μια γυναίκα από την Αταλάντη  με το γιο της που νοσηλεύονταν θετικοί στον κορονοϊό στην κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας την τελευταία εβδομάδα.

 

Η γυναίκα που υποστηρίζει πως έχει απλά μια λοίμωξη του αναπνευστικού το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε τα πράγματά της και μαζί με τον γιο της που επίσης νοσηλευόταν στο Πέτρινο έφυγαν από την κλινική και το νοσοκομείο και ξεκίνησαν πεζοί να κατεβαίνουν προς το κέντρο της Λαμίας.

Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία τους ενώ η Αστυνομία που ενημερώθηκε τους πρόλαβε μετά την διασταύρωση της Λυγαριάς.

Εκεί όμως συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση της γυναίκας να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο και να γυρίσει στο νοσοκομείο.

Χρειάστηκε επικοινωνία με την Εισαγγελέα και αρκετή ώρα διαπραγμάτευση για να πεισθεί η γυναίκα να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο. Όχι όμως για να επιστρέψει στο νοσοκομείο αλλά για να πάει στην Αταλάντη στο σπίτι της όπου θα πρέπει για την ασφάλεια όλων των υπολοίπων να μείνει περιορισμένη με τον γιο της όπως την ενημέρωσαν.

Το τί θα κάνει βέβαια είναι άλλο θέμα αφού η ίδια αμφισβήτησε δημόσια και τον ιό και την δική της μόλυνση αλλά και την χρησιμότητα του εμβολίου.

Σίγουρα τέτοιες απόψεις και στάσεις δεν συναντάμε  συχνά, είναι όμως ακόμη και αυτά τα λίγα άτομα ικανά να προκαλέσουν με την διασπορά πολύ μεγάλα προβλήματα και μάλιστα σε μια περιοχή που κάθε μέρα θάβει νεκρούς.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Μία Απάντηση

  1. Καλύτερα θα θεραπευτεί στην οικία της, αν την παρακολουθεί & ιατρός ιδιώτης. Συγχαρητήρια στην Δικαιοσύνη, που εφάρμοσε τον νόμο, να επιλέγει ο ασθενής την περίθαλψή του.
    Εκεί στην κλινική covet, γιατί δεν γνωρίζουμε τον Δντή & τους ιατρούς? Όπως στην Καρδιολογική, Παθολογική, Μαιευτική κ.λ.π. Γιατί τόση μυστικότητα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο