Λαμία: Έλεγχος της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων στις καφετέριες

1

Τραπεζάκια έξω στην Λαμία αλλά και αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων.

Ο καιρός σήμερα στο κέντρο της Λαμίας ήταν ηλιόλουστος και ο κόσμος βγήκε να απολαύσει τον καφέ, την βόλτα και τα ψώνια του.

Ειναι γεγονός πως ο κόσμος αισθάνεται την ανάγκη να βγει και να ξεσκάσει μετά το γενικό lockdown που περάσαμε τους τελευταίους δυο μήνες. Όπως και οι καταστηματάρχες οι οποίοι υπέφεραν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους χαίρονται να βλέπουν τον κόσμο πάλι να γεμίζει τα καταστήματα τους.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, όπως αυτή που έπιασε ο φωτογραφικός φακός του LamiaFM1.gr οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο ζήτησαν ευγενικά από κάποιους πελάτες καφετεριών να μετακινηθούν προκειμένου να τηρηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις.

Οι πελάτες ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό.

Επισημαίνεται πως οι καταστηματάρχες είναι υπεύθυνοι να προσέχουν για την τήρηση των αποστάσεων αλλά και τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε μια παρέα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. οι πελατες φταινε?? αφου εχουν τις καρεκλες κολλητα, και τοσο στην ΑΙΟΛΟΥ κ Ρηγα Φεραιου οσο και στη Ροζακη Αγγελη και Ρηγα φεραιου περναει ενας ενας, τοσο στενα,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here