Κ. Σταυρογιάννης στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Σπάμε τον βράχο στα Νταμάρια για προστασία των πολιτών- Όλο τα αμαξοστάσιο του Δήμου θα εγκατασταθεί εκεί» (Ηχητικό)

1

Στην καταστροφή ενός βράχου στην περιοχή Νταμάρια της Λαμίας προχώρησε η δημοτική αρχή του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στο κτίριο που βρίσκεται εκεί και στο οποίο θα στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Κώστα Σταυρογιάννη, που φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν κατολισθήσεις και κρίθηκε αναγκαίο για την ασφάλεια του χώρου και του κτιρίου να σπάσει ο βράχος.

Η διαδικασία θα κρατήσει περίπου ενα μήνα και στην συνέχεια στο κτίριο θα μεταφερθούν υπηρεσίες του δήμου αλλά και το αμαξοστάσιο απο την οδό Κύπρου καθώς και όλα τα μηχανήματα του δήμου.

«Όταν θα γίνει η μεταφορά στον νέο χώρο στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις θα γίνει χώρος πρασίνου για όλους τους πολίτες.»

Την ίδια ώρα προχωρούν οι εργασίες στην πλατεία πάρκου και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η μεταφορα του αγάλματος στην νέα του θέση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα φύγει η βρωμιά από τη Κύπρου και θα μεταφερθεί στην είσοδο της πόλης…..φοβερή επιλογή της δημοτικής αρχής ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ….ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑ…..ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΔΟ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here