Κ. Μπατζελή: Τι σχολιάζει για την ένταση με τον Χ. Γιώτη- «Να αλλάξουν τα κριτήρια για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» (Ηχητικό)

0

Ενταση στο περιφερειακό συμβούλιο μετά την πρόταση περιφερειακών συμβούλων να αποπεμφθεί απο το συμβούλιο ο εκπρόσωπος της ελληνικής αυγής περιφερειακός σύμβουλος Χαράλαμπος Γιώτης για αντιθεσμική συμπεριφορά και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των περιφερειακών συμβούλων.

Η πρόταση για αποπομπή του κ. Γιώτη απο τη συνεδρίαση εγινε απο τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τέθηκε σε ψηφοφορία και στηρίχθηκε απο όλες τις παρατάξεις.

Ο κ. Γιώτης αντέδρασε δηλώνοντας ότι δεν εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή απο την οποία έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια χαρακτηρίζοντας παράνομη τη διαδικασία, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και σε εμφυλιακά ζητήματα σχετικά με συμμορίτες και πατριώτες.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις ενώ ο επικεφαλής της ΛΣ Κώστας Μπασδέκης χαρακτήρισε ανιστόρητο τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής.

Τοποθετούμενη για το θέμα στον ΛΑΜΙΑ FΜ-1 η Κατερίνα Μπατζελή μίλησε για προκλητική συμπεριφορά του κ. Γιώτη χαρακτήρισε λίβελο το κείμενο το οποίο απέστειλε στο περιφερειακό.

Για το θέμα της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων η κ. Μπατζελή ανακοίνωσε την απόφαση του συμβουλίου να εξοικονομηθούν πόροι έτσι ώστε να αυξηθει το ποσό για να μπορούν να ενταχθούν και οι μικρές επιχειρήσεις.

Εφόσον δεν μπορούν να αλλάξουν τα κριτήρια τότε πρέπει να αυξηθούν τα κονδύλια, τόνισε.

ΓΙΑ ΓΙΩΤΗ

μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here