10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κ. Μαρκόπουλος στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Κραυγαλέα δυσάρεστο να αφήνει η περιφερειακή αρχή ένα χωριό να πνίγεται – Τι γίνεται με τον ΦΟΔΣΑ» (Συνέντευξη)

Κατά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βάλει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος κατηγορώντας την περιφερειακή αρχή για αναλγησία αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργείτε στο Κόμμα Λαμίας.

«Δεν μπορεί ένα αναπτυξιακό έργο να καταστρέφει μια περιοχή, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν με τον φόβο. Είναι κραυγαλέα δυσάρεστο και κανένας από τους υπεύθυνος δεν έκανε κάποια νομική κίνηση κατά της εταιρίας. Αυτό κάτι δείχνει…»

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αναφερόμενος στο θέμα των απορριμμάτων τόνισε ότι «δόθηκε ανοχή από τον ΦΟΔΣΑ αλλά δεν αξιοποιήθηκαν τα έργα που υπάρχουν.»

Τόνισε επίσης πως δεν έχει καλλιεργηθεί κλίμα ενιαίας περιφερειακής συνείδησης.

«Έχει ξεκινήσει ένας εμφύλιος και αυτό συμβαίνει λόγο ανοχής από την προεδρία του κ. Καραϊσκου. Κάποιοι δήμοι φορτώνουν τα σκουπίδια τους σε άλλους και αυτό θα ταλαιπωρήσει πολλούς δήμους, ενώ η περιφερειακή αρχή, περιβαλλοντικά είναι απούσα.»

Ακούστε αναλυτικά τις θέσεις του κ. Μαρκόπουλου, μέσα από το LamiaFM1.gr:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments