Κ.Κερπινιώτης:Ποιός υπουργός έχει σειρά να ρθει στη Λαμία;

Τυχαία στήριξη Σταυρογιάννη όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει υποψήφιο στη Λαμία;

2

Προκαλεί γέλιο και ανησυχία συγχρόνως η παρέλαση κυβερνητικών στελεχών από τη Λαμία, οι οποίοι είναι σημαντικά υπεύθυνοι για την μετατροπή της έδρας της Περιφέρειας Στερεάς, σε ένα μεγάλο χωριό.
Μετά τον κ. Γαβρόγλου και τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη από το Δήμαρχο Λαμιέων, σειρά πήρε ο κ. Πιτσιόρλας, στον οποίο ο δήμαρχος αυτής της πόλης, του παραχώρησε το προνόμιο να εγκαινιάσει έναν αγωγό που αμφιβάλλω πολύ αν γνώριζε την ύπαρξη του μερικά 24ωρα πριν. Αν δεν ήταν μάλιστα στον ιστορικό Γοργοπόταμο αμφιβάλλω αν θα συγκρατούσε από που υδροδοτείται η Λαμία.
Ζήτησα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μας πει ο Δήμαρχος τι συζήτησε με τον κ. Γαβρόγλου όταν τον επισκέφθηκε στο γραφείο του. Για ποια θέματα ρώτησε τον άνθρωπο που βάζει ταφόπλακα στο μοναδικό ανώτατο ίδρυμα της Στερεάς;[Απάντηση δεν πήρα ποτέ].
Η ΠΕΛ από την άλλη, περιμένει 2,5 χρόνια τις αποφάσεις ανθρώπων σαν τον Πιτσιόρλα. Μια έκθεση διαχειριστικού ελέγχου περιμένει 1,5 χρόνο να αποδοθούν ευθύνες για το πλιάτσικο, που έγινε στο Νομικό Πρόσωπο και ο Υπουργός έρχεται ξαφνικά και δίνει το 60% στο Δήμο.
Τελείωσαν και οι λεονταρισμοί του Δημάρχου έναντι των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για όσα χάνουμε.
Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει για υποψήφιο.
Είναι όλα συμπτώσεις; Είναι απλή αναξιότητα ή εσκεμμένες υποχωρήσεις για ίδιον όφελος;
Πόσα ακόμη θα πληρώσει η πόλη αυτή τη δημοτική αρχή;

Κερπινιώτης Ν. Κωνσταντίνος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Λαμιέων 09/01/2019

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Δημοτικό Σύμβουλο. Είχα σχολιάσει, μήπως ο κ. Σταυρογιάννης θέλει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ? Αν είναι δυνατόν, έχουν τα πάντα «καταρρεύσει»… Η επιλογή όχι μόνο τοπικών «αρχόντων», αλλά & της κεντρικής πολιτικής σκηνής, πρέπει να γίνεται όχι με χρώματα, αλλά με πρόγραμμα, πράξεις, ιστορικό, απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα, ασφάλεια, ανεργία, ακρίβεια, μετατροπή της χώρας σε αποθήκη παράτυπων μεταναστών, να προηγείται το εθνικό συμφέρον από το κομματικό….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here