9 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Κ. Αντερριώτη & Γ. Ιωάννου… «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM-1 96,2

Την υποψήφια Βουλευτή Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ, κ. Κωνσταντίνα Αντερριώτη και τον Γεώργιο Ιωάννου από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μώλου φιλοξενούσε σήμερα 21/11/22 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λάμια FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής.

Με αφορμή το πρώτο τραίνο που σταμάτησε χθες Κυριακή 20/11 στο ΣΣ Μώλου συνομιλήσαμε μαζί τους για προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να πετύχουν την ικανοποίηση του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι λοιπόν μετά από πολλούς αγώνες η αμαξοστοιχία «882» ήταν η πρώτη που έκανε στάση στον νέο υπερσύγχρονο σταθμό του Μώλου που παρέμενε ως τώρα ανενεργός.

Στο σημείο για να υποδεχτούν την πρώτη αμαξοστοιχία βρέθηκαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Λεωνίδας Πενταλιός, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Μώλου και Ανάβρας, κ.κ. Γεώργιος Παταργιάς και Ευθύμιος Μαντανίκας αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Μπατσογιάννης, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, καθώς και αρκετοί πολίτες.

Νωρίτερα τον είχε επισκεφθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Θέμης Χειμάρας.

Περισσότερα στο ηχητικό:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments