Κωστένογλου: «Εκτός ο Γαλανόπουλος, δύσκολα οι Οικονόμου, Λόπες»

0

Δηλώσεις στη Nova πραγματοποίησε ο Νίκος Κωστένογλου, στις οποίες επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ πιθανό να λείπουν τρεις παίκτες από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, φαίνεται ότι δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Γαλανόπουλο, Οικονόμου και Λόπες, για το μεγάλο ντέρμπι, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν ικανοί ποδοσφαιριστές για να καλυφτούν τα προβλήματα.

«Από το ξεκίνημα που ανέλαβα γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα με τις επιβαρύνσεις των προπονήσεων. Φανταστείτε ότι και τα παιχνίδια είναι κάθε Κυριακή… Πραγματικά έχουμε ένα θέμα με τον Λόπες που δεν είναι πρόβλημα πολλών ημερών, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι έτοιμος να βρίσκεται πλέον στην αποστολή στο προσεχές παιχνίδι.

Όσο για τον Οικονόμου θα έλεγα ότι ο Μάριος και την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα και είχε το ψυχικό σθένος να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Άρα, στη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ταλαιπωρημένος και μας έδωσε την διαβεβαίωση ότι δεν πονάει, αλλά η μεγάλη του θέληση ίσως στο τέλος της ημέρας να έκανε κακό και στον εαυτό του. Θα έλεγα πως είναι προς τιμήν του ότι συμμετείχε και ήθελε να παίξει εναντίον του Ατρόμητου. Επιβαρύνθηκε η κατάστασή του, λογικά η περίπτωσή του δυσκολεύει και δεν γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Για τον Γαλανόπουλο είναι κάτι αναπάντεχο, ταλαιπωρείται τις τελευταίες τρεις ημέρες και σίγουρα θα είναι εκτός αποστολής. Θα πρέπει πέρα από αυτά τα προβλήματα να δούμε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Όπως έχω προαναφέρει έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές και θα δώσουμε λύση στα προβλήματά μας. Θα προετοιμαστούμε και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα της Κυριακής», ήταν τα λόγια του Κωστένογλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here