Κυκλικός κόμβος για την ασφαλή πρόσβαση στο πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου

Σημαντική η συμβολή του Δήμου Λαμίας στις εργασίες

0

Το παλιό νοσοκομείο Λαμίας,το Πέτρινο κτίριο(σανατόριο)έχει αλλάξει ολοσχερώς και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει από τις 4 Νοεμβρίου την εκσυγχρονισμένη μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Την διοίκηση του νοσοκομείου απασχόλησε ιδιαίτερα η ασφαλής πρόσβαση των νεφροπαθών και για τον σκοπό αυτό σχεδιάστηκε και ήδη υλοποιείται η κατασκευή κυκλικού κόμβου.Το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο διοικητής του ιδρύματος Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης αναγγέλλοντας και την 4η Νοεμβρίου ως ημερομηνία μετεγκατάστασης της Μονάδας και  ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον Δντη της ΔΕΥΑΛ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Ειδικότερα αναφέρει:

Συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο πλήρως ανακαινισμένο και εκσυγχρονισμένο ιστορικό κτίριο του Σανατορίου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019.
Σημαντική εκκρεμότητα της έναρξης λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αποτέλεσε η εξασφάλιση τη καλύτερης δυνατής και άμεσης πρόσβασης των ασθενών και των εργαζομένων στο ανακαινισμένο αυτό κτίριο. Για το λόγο αυτό, σε συσκέψεις με την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας, αποφασίστηκε η διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου όπισθεν του νέου κτιρίου σε έναν κυκλικό κόμβο, όπου θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων προς την είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για την άμεση και ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των ασθενών και του προσωπικού.
Ως Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και προσωπικά θέλουμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θ. Καραίσκο και τον Διευθυντή κ. Ι. Θεοδωρακόπουλου και το προσωπικό της ΔΕΥΑΛ για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για την υποστήριξη της υλοποίησης διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here