Κορονοϊός: Από την Ρωσία στην Λαμία η περιπέτεια του 54χρονου Λαμιώτη

3

Του έκλεψαν τη νταλίκα στη Ρωσία και για μέρες ταλαιπωρούνταν στις εκεί υπηρεσίες μέχρι που βρήκε συμπατριώτη και επέστρεψε ως την Κατερίνη

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 και το LamiaFM1.gr o 54χρονος που διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα του πέτρινου κτιρίου στο Νοσοκομείο Λαμίας είχε μια απίστευτη ατυχία και περιπέτεια.

Έκανε συχνά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως Πολωνία και Ρωσία, το τελευταίο όμως- περίπου δέκα μέρες πριν το Πάσχα– είχε άσχημη κατάληξη.

Στην Ρωσία του έκλεψαν την νταλίκα και ο ίδιος ,μόνος σε μια ξένη χώρα, βρέθηκε αντιμέτωπος με την γραφειοκρατία στις διάφορες υπηρεσίες όπου προσέτρεξε να καταγγείλει την κλοπή και να εξασφαλίσει έγγραφα και τρόπο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η περιπέτειά του φάνηκε να τελειώνει, όταν συνεννοήθηκε με άλλο Έλληνα που βρισκόταν στην ίδια περιοχή να επιστρέψουν μαζί στην πατρίδα.

Εκείνος ταξίδευε για την Κατερίνη, απ’ όπου κατάγεται και έφτασαν την Μ. Τετάρτη.

Ο συμπολίτης μας είχε ήδη αρχίσει να μην αισθάνεται καλά και να έχει πυρετό, που απέδωσε στην ταλαιπωρία του στην Αγία Πετρούπολη.

Την Μ. Παρασκευή επέστρεψε στη Λαμία, αφού πρώτα χρειάστηκε να ταξιδέψει ως την Κατερίνη η σύζυγός του για να τον πάρει με το ΙΧ αυτοκίνητο της οικογενειας.

Ο πυρετός συνέχιζε να ταλαιπωρεί τον συμπολίτη μας και έτσι χθες Μ. Σάββατο, απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ακολουθήθηκε το πρωτόκολο εισαγωγής ύποπτου κρούσματος το οποίο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ανήμερα του Πάσχα.

Το θετικό είναι πως δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, πλην του ότι είναι χρόνια καπνιστής.

Νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του πέτρινου κτηρίου του Νοσοκομείου Λαμίας  και μετά την επιβεβαίωση του θετικού κρούσματος του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις που δείχνουν μια μεσαία προς σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Η επιβεβαίωση του κρούσματος σήμανε συναγερμό στις υπηρεσίες για την ιχνηλάτηση των επαφών του στην Ελλάδα από την Κατερίνη μέχρι την Λαμία.

Ήδη έχουν ληφθεί δείγματα από την σύζυγο, το γιο και τον αδελφό του, οι οποίοι δεν φαίνεται να είχαν- λόγω των περιοριστικών μέτρων επαφές με άλλα πρόσωπα αφού ήταν και σε αναστολή από την εργασία τους.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων τα οποία ελπίζουμε να είναι αρνητικά ούτως ή άλλως οι άμεσα συγγενείς του έχουν τεθεί σε καραντίνα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] τα καλά νέα από το Παστέρ για το δείγμα της συζύγου του επαγγελματία οδηγού που επέστρεψε μετά από μεγάλη … από το τελευταίο δρομολόγιό του στην Αγία Πετρούπολη […]

  2. […] πιο αισιόδοξη εξέλιξη είχε η περιπέτεια του 54χρονου Λαμιώτη που από το Μεγ. Σάββατο που προσήλθε στο νοσοκομείο με […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here