Κοροναϊός: Στους 827 οι νεκροί στην Ιταλία, σχεδόν 200 θάνατοι σε μία μέρα!

0

Επιβεβαιώθηκαν, δυστυχώς, οι δραματικές προβλέψεις, καθώς μέσα σε 24 ώρες οι νεκροί από τον κοροναϊό στην Ιταλία αυξήθηκαν κατά 196 και τα κρούσματα κατά 2.313!

Δραματικά αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον Covid-19 στην Ιταλία, καθώς μέσα σε 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους άλλα 196 άτομα!

Συνολικά, πλέον, οι νεκροί στη γειτονική μας χώρα έφτασαν τους 827, τη στιγμή, δε, που τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 2.313

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον νεότερο επίσημο απολογισμό, ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στην Ιταλία αυξήθηκε στους 827 από 631, που ήταν την Τρίτη. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, εξάλλου, είναι 12.462 από 10.149.

Οι 617 από τους θανάτους έχουν καταγραφεί στη βόρεια περιφέρεια της Λομβαρδίας, μια αύξηση 149 θανάτων μέσα σε μια μέρα, (468 χθες), όπως ανέφεραν την Τετάρτη δύο πηγές με πρόσβαση σε στοιχεία.

Μία από τις πηγές τόνισε πως ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην περιφέρεια, που περιλαμβάνει το Μιλάνο, αυξήθηκε κατά 1.489 τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) νωρίτερα, την Τετάρτη, χαρακτήρισε «πανδημία» τον κοροναϊό και ο διευθυντής των προγραμμάτων εκτάκτων καταστάσεων του ΠΟΥ, Δρ Μάικ Ράιαν, δήλωσε πως η χρήση της λέξης «πανδημία» δεν αλλάζει τα μέτρα αντιμετώπισής του.

Ο Ράιαν ανέφερε, επίσης, πως το Ιράν και η Ιταλία βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή του ιού, αλλά προειδοποίησε πως άλλες χώρες «θα βρεθούν σε αυτή την κατάσταση πολύ σύντομα».

gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here