Κοντά στους αστυνομικούς ο Γιώργος Κοτρωνιάς

2

O Βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Στερεάς Ελλάδας και συναντηθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Κανέλλο, προκειμένου να ευχηθεί στους Αξιωματικούς και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. για τις Άγιες, ιδιαίτερες, ημέρες του Πάσχα.

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσεφερε αντισηπτικά για κάλυψη των αναγκών των αστυνομικών που ακούραστα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες που διέρχεται και η χώρα μας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ κ. Γιώργο (είσαι απλός άνθρωπος), δεν χρειάζεται η μάσκα, ούτε τα γάντια σύμφωνα με τους Ιατρούς (μόνο ευπαθείς η ασθενείς). Τώρα καλή είναι η επίσκεψη & τα απολυμαντικά, αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις & τα Σώματα Ασφαλείας (χωρίς οράρια), δεν δικαιούνταν μια οικονομική ενίσχυση? Ξέρω ότι εσύ θα το ήθελες, αλλά το κόμμα αδιαφορεί….

    • ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here