Κλειστά σε όλη τη Φθιώτιδα πλην Λαμίας τα σχολεία την Τρίτη

1

Πρώτη μέρα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων αύριο Tρίτη για τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,οι καιρικές συνθήκες όμως έχουν διαμορφώσει διαφορετικά το εξωτερικό περιβάλλον  των σχολείων και αρκετοί δήμαρχοι της περιφέρειας και στη Φθιώτιδα αποφάσισαν μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων αυτά να παραμείνουν κλειστά.

Στον Δήμο Δομοκού δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε καμία από τις δημοτικές ενότητες το ίδιο αποφασίστηκε για τα σχολεία στο δήμο Καμένων Βούρλων, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Μακρακώμης και στο δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, όπως και στο δήμο Στυλίδας . Στο δήμο Λοκρών δεν έχει εκδοθεί ακόμη απόφαση αφού αναμένονται και τα απογευματινά καιρικά φαινόμενα για να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Στους περισσότερους από τους Δήμους που ελήφθη απόφαση να μη λειτουργήσουν τα σχολεία είναι εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών ενώ σε κάποιες ορεινές περιοχές στη δυτική Φθιώτιδα και τον Δομοκό και ο όγκος του χιονιού που έπεσε τις προηγούμενες μέρες δημιουργεί πρόβλημα πρόσβασης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά τα χιόνια πατριώτες αλλά στη Βουλή κουβεντιαζουν το μνημόσυνο του Πανεπιστημίου. Θα κάνουμε κάτι? ??γιατί η τοπική εξουσία μουγκα… ο καθένας για άλλο λογο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here