Κατερίνα Μπατζελή: Η λογική πετάω το μπαλάκι στους άλλους δεν μας εκφράζει (video)

0

Με τον συνδυασμο «Πατρίδα μας η Στερεά» η υποψήφια Περιφερειάρχης Κατερίνα Μπατζελή  συνεχίζει την περιοδεία της επικοινωνώντας το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει για τις ανάγκες της Στερεάς.

Οι πολίτες έχουν  απογοητευτεί από υποσχέσεις που ποτέ δε τηρήθηκαν και την αδυναμία παρέμβασης που έχει καταγραφεί σχολίασε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1.

Εμείς ζητάμε να ρθουν κοντά μας να μας ακούσουν, να μας εμπιστευτούν. Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τις γνώσεις και την πρόθεση να υλοποιήσουμε όσα περιλαμβάνονται στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, δηλώνει η υποψήφια Περιφερειάρχης .

Επισημαίνοντας πως δυστυχώς οι δύο βαθμοί της Αυτοδιοίκησης στην Στερεά δεν συνεργάζονται ξεκαθάρισε πως αυτό πρέπει να σταματήσει.

Άσκησε  κριτική στην Περιφέρεια για τους χειρισμούς στην δακοκτονία την προηγούμενη περίοδο  σημειώνοντας  πως προφανώς φέρει ευθύνες το κράτος, αλλά και η Περιφέρεια έχει ρόλο. Μπορούσε να παρέμβει και να διασφαλίσει  τους καλλιεργητές όπως έγινε σε άλλες Περιφέρειες..

Η λογική πετάω το μπαλάκι στους άλλους ,δεν μας εκφράζει. Θα διεκδικήσουμε και εκεί που δεν είναι καθαρά αρμοδιότητά μας αλλά είναι για το καλό της Περιφέρειάς μας,, ξεκαθάρισε η κα Μπατζελή.


Ήχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here