Καταλήψεις και ζημιές από την κακοκαιρία έχει να διαχειριστεί η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Ηχητικό)

0

Σε κατάληψη από νωρίς το πρωί βρίσκεται το 7ο Γυμνάσιο Λαμίας με τους μαθητές του να διαμαρτύρονται για την συνεχή και υποχρεωτική χρήση μάσκας στην διάρκεια των μαθημάτων αλλά και για τα διαλείμματα εκ περιτροπής. Επίσης διαμαρτύρονται για τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα.

Δίωρη διαμαρτυρία υπήρξε και στο Εκκλησιαστικό σχολείο Λαμίας οπού περίπου 10 μαθητές θέλησαν να κάνουν αποχή τις δύο πρώτες ώρες, αλλά μετά από κουβέντα με τον Διευθυντή και καθηγητές του σχολείο τα παιδιά επέστρεψαν κανονικά στις τάξεις τους.

Ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Αργυρόπουλος μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FM-1 εξέφρασε την λύπη του για τα αιτήματα καθώς όπως είπε είναι προς την κατεύθυνση της ασφάλειας και της υγείας των παιδιών.

«Οι γονείς πρέπει να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην ενημέρωση των μαθητών για την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας και ξεχωριστών διαλειμμάτων.»

Παράλληλα, ο κ. Αργυρόπουλος αναφέρθηκε και σε ζημιές που προκλήθηκαν σε σχολικές μονάδες από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα κάποια να μην ανοίξουν σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Ακούστε αναλυτικά, στο LamiaFM1.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here