Καταγγελία για επίθεση στο Κολυμβητήριο Λαμίας

Προπονητής καταγγέλλει προπονητή για σωματική βία

1

Aπρόκλητη επίθεση κατά στελέχους του καταγγέλλει ο αθλητικός σύλλογος ΑΣ ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ.
Καταγγέλλεται συγκεκριμένα ο προπονητής άλλου συλλόγου πως επιτέθηκε λεκτικά αλλά και σωματικά κατά προπονητή της Αρετής έξω από το κολυμβητήριο.Μάλιστα σημειώνεται πως γνώστης του περιστατικού είναι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαγγανάς ο οποίος έτυχε να περνάει την ώρα του επεισοδίου από κει.Η Αρετή ζητά από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου να παρέμβει καταδικάζοντας φαινόμενα που δεν συμβάλουν σε κλίμα συνεργασίας στο χώρο της πισίνας και δίνουν αρνητικό παράδειγμα στους μικρούς αθλητές.
Δείτε την καταγγελία:
Ο Α.Σ. Αρετή Λαμίας καταγγέλλει την απρόκλητη λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής του συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Σιούτας από τον προπονητή του συλλόγου Ν.Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ, κ. Αλέξανδρο Κόκκινο. Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από την είσοδο του Δημοτικού κολυμβητηρίου Λαμίας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 20:05, ενώ μάρτυρας της επίθεσης υπήρξε ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ζαγγανάς, ο οποίος περνούσε από το χώρο του συμβάντος. Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτή η επίθεση δεν είναι η πρώτη, καθώς ο δράστης έχει και στο παρελθόν προπηλακίσει και εξυβρίσει τον προπονητή της Αρετής.
Ο κ. Σιούτας έχει πλέον προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπει η ποινική δικονομία, προκειμένου να υπερασπιστεί την σωματική του ακεραιότητα. Τόσο όμως ο ίδιος, όσο και ο σύλλογός μας ενδιαφέρονται και για κάτι ακόμη: Για το αρνητικό παράδειγμα που δίνεται στους νεαρούς αθλητές από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πώς να εμφυσούν στα παιδιά τα ιδεώδη του αθλητισμού και της άμιλλας.
Έχοντας ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τους γονείς ανησυχούμε για το ήθος ορισμένων. Αλήθεια, με αυτά τα ιδανικά, της βίας και του «τσαμπουκά» μυούν τα παιδιά στις αξίες του αθλητισμού; Δεν μπορούμε και δεν έχει σημασία να γνωρίζουμε για ποιους λόγους- ψυχολογικούς, οικονομικούς ή άλλους- ο κ. Κόκκινος έφτασε στο σημείο να ασκήσει βία κατά του στελέχους της ομάδας της Αρετής. Θεωρούμε όμως ότι τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές σε αθλητικούς χώρους όπου δραστηριοποιούνται ανήλικοι, ασκούμενοι υπό την αιγίδα του Δήμου της Λαμίας.
Αναμένουμε από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου να καταδικάσει το περιστατικό βίας και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καθε χωρος εχει τους ΝΤΑΒΑΔΕΣ του, ολοι τους ξερουν φιλε μου , αλλα κανεις δε μιλα.
    ειναι καλα τα ψηφαλακια, να τα χουμε καλα με ολους.
    τωρα μη ρωτησω, γιατι πληρωνουμε εμεις τα κοροδα τους συλλογους, τα εξοδα λειτουργιας-συντηρης εγκαταστασεων τα πληρωνει ο Δημος, δηλαδη παλι εμεις, αλλα οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ των συλλογων εισπρατουν τα ευρωπουλακια αφορολογητα. ε? Αμα ακουω ΠΡΟΕΔΡΟ αναπαγγελτο!!!!!
    καλυτερα να ανοιξω συλλογο, παρα επιχειρηση!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here