Είχε δυο χρόνια να φανεί στον Αχινό ο 85χρονος με τον κορωνοιό -Ηχητικό

0

Λευκή εξακολουθεί να είναι η Φθιώτιδα αφού δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νομό και στο νοσοκομείο Λαμίας το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να κάνει ελέγχους σε όσους κρίνεται απαραίτητο . Τα τρία κρούσματα τα οποία δηλώνει ο ΕΟΔΥ έχουν βρεθεί εκτός του νομού Φθιώτιδας σε νοσοκομεία των Αθηνών και δεν υπάρχει θέμα για το νομό .

Το τρίτο κρούσμα αφορά έναν 85χρονο απο την Ανατολική Φθιώτιδα ο οποίος κατάγεται απο τον Αχινό . Ο ηλικιωμένος το προηγούμενο διάστημα διέμενε με τα παιδιά του στην Αθήνα, όπου και νόσησε.

Η είδηση δημιούργησε αίσθηση στον Δήμο Στυλίδας, χωρίς όμως να προκαλέσει ανησυχία αφού ο 85χρονος δεν διέμενε στον Αχινό τους χειμερινούς μήνες.

Ο πρόεδρος του Αχινού Ιωάννης Μπλούνας μιλώντας στον FM-1 τόνισε ότι πρόκειται για πρώην κάτοικο του χωριού ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και δεν πηγαινοέρχεται στην περιοχή . Έχει να εμφανιστεί εδώ και ενάμιση χρόνο στο χωριό δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας διευκρινίζει ο πρόεδρος αλλά όπως είπε τα μέτρα συνεχίζονται και κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Στην Κοινότητα τις τελευταίες ημέρες έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε κτίρια και στις στάσεις των μέσων μεταφοράς , όπως και σε όλες τις κοινότητες του δήμου Στυλίδας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here