Καμένα Βούρλα:Λίγο πριν το κόψιμο της κορδέλας(φωτο και videos )

0

Σαββατοκύριακο της αναμονής και της αδημονίας αυτό για την λουτρόπολη των Καμ. Βούρλων,την έδρα του ομώνυμου Δήμου.

Κόσμος πολύς απο το βράδυ του Σαββάτου και αρκετός όλη την Κυριακή στην παραλιακή των Καμ. Βούρλων.Οι επιλογές ελάχιστες.Βόλτα και take away.

Όμως πλέον απομένουν λίγες ώρες για το κόψιμο της απαγορευτικής κορδέλας που κρατά κλειστούς τους υπαίθριους χώρους που τέτοια εποχή έσφιζαν από ζωή.

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι,ετοιμάζουν τα καταστήματα,καθαρίζουν,υπολογίζουν αποστάσεις,βάφουν,φυτεύουν λουλούδια.

Περάσαμε δύσκολα αυτούς τους μήνες όμως ελπιζουμε το φετινό καλοκαίρι η περιοχή μας να προσελκύσει επισκέπτες,να αφήσουμε πίσω μας τα δύσκολα,η αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας θα σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις και όλοι μαζί να δείξουμε πως μπορούμε να δείξουμε υπευθυνότητα δηλώνει στο lamiafm1.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης:

Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να ειμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών που δοκιμάστηκαν,δηλώνει από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος της λουτρόπολης Δημήτρης Παπαναγιώτου:

Το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας είχε συνάντηση με τους επαγγελματίες της Λουτρόπολης με τους οποίους συζήτησε τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης εξηγώντας πως το Υπουργείο ακούει και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του θα συνεχίσει να στηρίζει την επανεκίνηση της πραγματικής οικονομίας.

Αδημονία,προετοιμασία,υπευθυνότητα από όλους.Οι οιωνοί είναι καλοί,λίγες ώρες υπομονή και καλή σεζόν για όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here