Καλημέρα κύριε Πανουργιά Παπαϊωάννου…

2

Ναι οι διαιτητές έχουν αδικήσει την Λαμία σε πολλούς αγώνες , ναι χάσαμε πολύτιμους βαθμούς εξ αιτίας λανθασμένων ή άδικων αποφάσεων διαιτητών , βαριστών και πολλών άλλων από τις γνωστές συμμορίες, που λυμαίνονται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ναι χθες ο διαιτητής του αγώνα ή είχε σοβαρό πρόβλημα όρασης ή ήταν «πελάτης» του Βαρίστα Κουμπαράκη.
Είναι απίστευτο να βγάζεις κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Βόλου , να ετοιμάζεται ο αναπληρωματικός να πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστς και ξαφνικά ο γνωστός θρακιώτης διαιτητής VAR Κουμπαράκης να τραβάει το αφτί του διαιτητή και να του επιβάλει να πάρει πίσω την κόκκινη κάρτα!
Αυτά μόνον στην Ελλάδα γίνονται!
Όμως κ. Μεγαλομέτοχε και η δική μας εικόνα, της ομάδας της Λαμίας δεν ήταν αντιπροσωπευτική της δυνατότητας της, είτε συλλογικά είτε ατομικά των παιχτών που χρησιμοποίησε ο προπονητής μας στον αγώνα με τον Βόλο.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις ως σύνολο η λαμιώτικη ομάδα χθες δεν θύμιζε σε τίποτα την ηρωική ομάδα που με 10 παίχτες κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη.
Δεν θύμιζε σε τίποτα την Λαμία που πέρασε δια πυρός και σιδήρου νικηφόρα από έδρες άλλων ομάδων ίσως και υπέρτερων της.

Κάτι από τον ατυχή αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα στο ΔΑΚ μας θύμισε ο χτεσινός αγώνας!
Ήρθε η ώρα κ. Μεγαλομέτοχε κάποιοι να απολογηθούν αφού δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας και να ξεκαθαρίσουν εδώ και τώρα πως θα πορευθούν με την ομάδα μας.
Θέλουν να σώσουν την ομάδα;
Να το αποδείξουν εδώ και τώρα!
«Οι καιροί ου μενετοί…».
Χάσαμε την ελπίδα για την εξάδα και τώρα θα υποχρεωθούμε σε βαριά δοκιμασία για την σωτηρία.
Τέτοια εικόνα σαν την χτεσινή να την ξεχάσουν αμέσως, δεν τους αντιπροσωπεύει και οφείλουν να υπερασπιστούν το χρέος τους αλλά και ατομικά και συλλογικά, την επαγγελματική τους οντότητα.
Ο Μεγαλομέτοχος ματώνει διαρκώς, ματώστε και εσείς αγωνιστικά και σώστε την ομάδα.
Οι φίλαθλοι σας στηρίζουν με την μαζική παρουσία τους στο ΔΑΚ.
Επιτέλους συνεννοηθείτε μεταξύ σας.
Βρείτε αγωνιστικά την κοινή γλώσσα, συντονιστείτε και μην χάνεστε στην ….μετάφραση όπως έγραψε η έγκριτη ιστοσελίδα sport24.gr.

Τέτοια λάθη, τέτοιες ασυνεννοησίες, τέτοια προχειρότητα να μην την ξαναδούμε.
Μην υποτιμάτε κανέναν αντίπαλο σας από εδώ και πέρα.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σβήσετε τα όνειρα των φιλάθλων μιας μεγάλης πόλης, ενός Νομού, μιας Περιφέρειας.
Δεν έχετε το δικαίωμα να πικράνετε τον άνθρωπο που ξοδεύει χρήμα, χρόνο και την προσωπική του υγεία για να κρατήσει μια ομάδα στην μεγάλη Κατηγορία.
Δώστε του όρκο τιμής ότι θα κάνετε ότι μπορείτε να σωθεί η ΛΑΜΙΑ.
Αμ έπος αμ έργον!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙΤΕ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΙΜΕΣ! ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΞΕΝΟΙ-ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΙ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΤΕ;

  2. Μας εκφραζει απολυτα το αρθρο της Ιστοσελίδας σας.Εχουμε πιάσει πάτο και οσο ειναι καιρος πρεπει να συνερθει η ομάδα.
    Απαντώντας στον VOX , Αναμφισβητητα ειναι μια εταιρεία με ολα τα ευκόλως εννοούμενα(κέρδος, επαγγελματισμός, αμοιβές ,μεταγραφές κλπ). Κάποιο «σχήμα» , κάποια μορφή θα είχε ουτως ή αλλως αυτή η ομάδα. Ετσι ειναι ο Νόμος.
    Ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα…Ας σταθούμε στο οτι προβάλλεται το όνομα της πόλης μας έστω και «ποδοσφαιρικά» .Για καποιους σαν κι εμας μπορει να εχει σημασία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here