10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στα εγκαίνια του OPAP Arena» (φωτο)

Χθες Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ήταν μία ιστορική ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και τον πολιτισμό, χωρίς χρώματα, πεποιθήσεις και ιδεολογίες.

Χθες όλος ο κόσμος θαύμασε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ξύπνησε πολλές αναμνήσεις που δύσκολα θα σε αφήσουν ασυγκίνητο, ασχέτως από την ομάδα που υποστηρίζεις.

Όμως χθες στο νέο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί  από τα μέρη μας και το μάτι μας εντόπισε και τους «σεσημασμένους» Αεκτζηδες, τον περιφερειάρχη Στερεάς Φανή Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανίδη.

«Και ναι, είμαστε σπίτι μας! Στη γιορτή της ΑΕΚ, στη γιορτή του Ποδοσφαίρου, στη γιορτή της Προσφυγιάς…» έγραψε ο Φάνης Σπανός.

«Στης Νέας Φιλαδέλφειας το Κάστρο το παρελθόν ζωντανεύει και γίνεται παρόν και μέλλον. Χθες στο χορτάρι της “Αγιά Σοφιάς – ΟΠΑΠ ARENA” ξαναβρεθήκαμε όλοι!! Από την Τραπεζούντα, την Καππαδοκία, την Ιωνία και τη Σμύρνη και φυσικά από τη Βασιλεύουσα οι ψυχές των προγόνων φτερούγισαν με τα φτερά του Δικέφαλου Αετού…» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανιδης.

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments