Κάθε κορφή και φλάμπουρο κάθε κλαδί και κλέφτης

0

Επίκαιροι όσο ποτέ και όχι μόνο λόγω κλεφταρματωλών και 25ης Μαρτίου,οι στίχοι του ποιητή.
Στην Στερεά είμαστε όλοι μαζί και στοχοπροσηλωμένοι στο κοινό ζητούμενο,το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας.
Το βεβαιώνει ο Δήμαρχος Ψαχνών Γιώργος Ψαθάς ,το επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΔ Νίκος Λιόλιος. Εμάς ο υπουργός μας ζήτησε πρόταση, πρόταση θα του πάμε. Το τί κάνει το ΕΚΠΑ που ήδη ανακοίνωσε σχολές και τμήματα για το ΤΕΙ Ψαχνών κομμάτι του ΤΕΙ Στερεάς, δεν μας αφορά.Το προσπερνάμε.
Μόνο που ο κος Ψαθάς δεν αποκηρύσσει την πρόταση του ΕΚΠΑ λέγοντας πως δεν μπορεί να απορρίψει κάτι τέτοιο γιατί αν δεν γίνει Πανεπιστήμιο στη Στερεά ή αν όλο το ΤΕΙ οδεύσει στην Θεσσαλία,για την Εύβοια η Αθήνα είναι πολύ κοντά.
Αλλά και το Καρπενήσι που είναι μακριά μια χαρά βλέπει την φημολογούμενη ένταξή του στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο από μια ενδεχόμενη ένταξή του στο ΤΕΙ της Θεσσαλίας.
Να παραμείνουμε και να ενδυναμωθούμε εδώ στη Στερεά,στην καρδιά της Ελλάδας , δεν το λέμε , δεν το παραδεχόμαστε αλλά δείχνουμε σαν να το θεωρούμε βέβαιο πως δεν …περπατάει το σενάριο.
Είμαστε λίγοι,είμαστε σκόρπιοι και δεν είμαστε διεκδικητικοί. Αντίθετα εκνευριζόμενοι και ρίχνοντας την μπάλα στην εξέδρα,κλείνοντας τα μάτια και βλέποντας μόνο αυτό που εμείς θέλουμε και λέμε, πιστεύουμε πως ξορκίζουμε το κακό που έρχεται.Κακό για το σύνολο της Περιφέρειας πολύ καλό για κάποιες περιοχές της ίσως…
Ακούστε τον Δήμαρχο Ψαχνών στις σημερινές δηλώσεις του στον FM-1:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here