Ιρακινός πρόσφυγας αποκεφάλισε 17χρονη κοπέλα επειδή τον χώρισε

1

Μετανάστης-πρόσφυγας, έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και στη συνέχεια κομμάτιασε το σώμα της

Η 17 ετών Βίλμα Άντερσον επί 6 μήνες αναζητούνταν από την σουηδική αστυνομία. Αλλά τελικά έφτασε η πικρή είδηση για την κοπέλα. Το κεφάλι της Άντερσον βρέθηκε στον πρώην φίλο της.

Ο πρώην φίλος της που ζει στην χώρα έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του, που θέλησε να διακόψει την ερωτική τους σχέση, και κομμάτιασε το σώμα της.

Το κεφάλι της Βίλμα Άντερσον βρέθηκε τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα του μετανάστη. Τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος της, ακόμη αγνοούνται.

Η αστυνομία κατέληξε στην άποψη πως ο θάνατος της Βίλμα Άντερσον συνέβη στις 14 Νοεμβρίου, καθώς τότε ακούστηκαν κραυγές από το διαμέρισμα του υπόπτου για την δολοφονία.

Επίσης σε μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA της Βίλμα.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο πρόσφυγας  κατά την διάρκεια της ανάκρισης το μόνο που απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν ¨Κανένα σχόλιο¨, ενώ εντοπίσθηκε πως σε παλιότερο μήνυμα που της είχε στείλει της έγραφε πως “Θα σε κομματιάσω”

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύπολιτισμικότητα, δηλαδή κυμάς….τα ίδια θα πάθουμε εδώ & χειρότερα….με όσες ελληνίδες, «επιλέγουν» μουσουλμάνους κ.λ.π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here