Θύμιο Καραΐσκο στηρίζει για τον Δήμο Λαμιέων η ΝΔ

0

Την υποψηφιότητα του νυν Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου στηρίζει και επίσημα η ΝΔ.
Σήμερα το απόγευμα η ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας ανακοίνωσε την κοινή και ομόφωνη απόφαση του κόμματος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο για στήριξη στο πρόσωπο του κου Καραΐσκου για την εκλογική μάχη του Μαΐου στον Δήμο Λαμιέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:
Έπειτα από επικοινωνία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής την ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ.Σπύρο Κωσταρά γίνεται γνωστό ότι :
Μετά από ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Λαμιέων θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ.Ευθυμίου Καραΐσκου.

Μιλώντας πριν ένα μήνα στον FM-1 ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας Σπύρος Κωσταράς είχε ξεκαθαρίσει πως η πρόταση της ΝΟΔΕ προς την Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε σταλεί και αφορούσε έναν μόνο υποψήφιο.Δεν θέλησε τότε να γίνει πιο συγκεκριμένος,όμως η απόφαση της κεντρικής επιτροπής ξεκαθάρισε τα πάντα.

Καλοδεχούμενη η όποια στήριξη στην προσπάθειά μας,είχε τονίσει από τις 28 Νοεμβρίου παρουσιάζοντας την δική του υποψηφιότητα ο κος Καραΐσκος ξεκαθαρίζοντας πως ο προορισμός είναι ένας και κοινός. Να κάνουμε την Λαμία ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ ξανά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here