Θωρακίζεται το νοσοκομείο Λαμίας: Συστήνεται άμεσα ΜΕΘ κορωνοϊού

1

Σε ΜΕΘ κορωνοϊού μετατρέπεται άμεσα η ΜΑΦ(μονάδα αυξημένης φροντίδας) του νοσοκομείου Λαμίας .

 

Η ανάγκη ετοιμότητας των δομών υγείας για τα περιστατικά κορωνοϊού που αναμένονται με μαθηματική ακρίβεια κινητοποίησε τους διοικούντες από το Υπουργείο Υγείας μέχρι τις ΥΠΕ και τα κατά τόπους νοσοκομεία.

Σε απόλυτο συντονισμό σε αποφάσεις του Κέντρου η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας σήμερα αποφάσισε την μετατροπή της ΜΑΦ σε ΜΕΘ κορωνοϊού όπου και θα υποδέχονται αποκλειστικά περιστατικά του ιού ενώ και για την ΜΕΘ θα ληφθούν μέτρα με εργασίες διαμόρφωσης στον προθάλαμο.

Ένα ακόμη όπλο που σύντομα αναμένεται να έχει το νοσοκομείο Λαμίας σε αυτή την μάχη είναι το νέο μηχάνημα για μικροβιολογικό έλεγχο το οποίο όπως πληροφορούμαστε μπορεί εύκολα με ειδικά αντιδραστήρια να ελέγχει και τα δείγματα για τον νέο ιό όπως συμβαίνει και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα αναμένεται σύντομα αφού ο διαγωνισμός έχει κατακυρωθεί σε ανάδοχο και η έλευσή του θα διευκολύνει πολύ περισσότερο στην αντιμετώπιση της νέας κατάστασης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] από προχθές έχει φτάσει στο Νοσοκομείο το υπερσύγχρονο μηχάνημα για βιοχημικούς ελέγχους που με ειδική προσαρμογή […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here