Θυσιάζουν τη ΛΑΡΚΟ στο βωμό της συμφωνίας των Πρεσπών; (ηχητικό)

0

Στην Φθιώτιδα και την Βοιωτία περιοδεύει σήμερα ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Νότης Μαριάς. Αρχικά είχε συναντήσεις  με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα,βρέθηκε στην Αμφίκλεια όπου μίλησε σε μαθητές για την Ευρώπη και στάθηκε δίπλα στους κατοίκους του μαρτυρικού Διστόμου την μέρα που η Γερμανίδα Καγκελάριος επισκέπτεται τη χώρα μας..

Μιλώντας στον FM-1 ο κος Μαρίας συνδύασε την συνθήκη των Πρεσπών με την τύχη της ΛΑΡΚΟ τονίζοντας πως στα Σκόπια υπάρχει πολυεθνική ανταγωνιστική εταιρεία η οποία ενδιαφέρεται να πάρει και τα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ στην Καστοριά.
Μεθοδεύεται έτσι η διάλυση της ΛΑΡΚΟ και η στήριξη της πολυεθνικής των Σκοπίων,παίζονται παιχνίδια, υπονομεύεται η συνέχιση λειτουργίας της Ελληνικής εταιρείας τη στιγμή που δίνονται ευρωπαϊκά κονδύλια στα Σκόπια.Την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά 160 εκατομμύρια που δόθηκαν ως κρατικές ενισχύσεις στη ΛΑΡΚΟ.Όσο για το θέμα των χρεών στη ΔΕΗ,για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες σαν την ΛΑΡΚΟ υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία στην Ευρώπη τα οποία όμως κανείς δεν αναζήτησε,σχολίασε ο κος Μαριάς:

Record music with Vocaroo >>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here