Θα επανασυσταθεί και πότε η Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας; ρωτά τον Β. Κικίλια ο Γιώργος Κοτρωνιάς

0

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με την επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρατίθεται αναλυτικά η ερώτηση προς τον Υπουργό:

Κύριε Υπουργέ,

Με την κατάργηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την υπαγωγή της στην 5″ Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, παρατηρούνται προβλήματα αναποτελεσματικότητας αφού η Χαλκίδα ή η Κάρυστος ή η Άμφισσα ή το Καρπενήσι, πρέπει να αναφέρονται στη Λάρισα και όχι στη Λαμία που αποτελεί το κεντροβαρικό γεωγραφικό σημείο της Περιφέρειας Στερεάς.

Η επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία είναι κατά γενική ομολογία μονόδρομος για να σταματήσει η δυσλειτουργία, ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων, του κόστους λειτουργίας και της αναποτελεσματικής λειτουργίας του συστήματος υγείας στην περιφέρειά μας.

Ερωτώ, αν σκοπεύετε να προχωρήσετε στην επανασύσταση της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αν ΝΑΙ, πότε την προσδιορίζετε χρονικά.

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γεώργιος Κοτρωνιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here