Θανάσης Ζεκεντές στον ΛΑΜΙΑ FM-1: «Εγκληματική ενέργεια η πυρκαγιά- Με αυστηρά μέτρα υγιεινής η εμποροπανήγυρις (Ηχητικό)

0

Ο Δημάρχου Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 και τόνισε ότι δεν υπάρχει αμέλεια αλλά εγκληματική ενέργεια στην χθεσινή πυρκαγιά στον Δήμο.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι ενέργειες που κάνουμε έχουν συνέπειες πρόσθεσε και είναι σε επαφή με την Πυροσβεστική για την ανεύρεση του υπεύθυνο.»

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λοκρών η φωτιά περιορίστηκε χωρίς δυσάρεστα αποτελέσματα χάρη στην άμεση επέμβαση των εναέριων μέσων κατάσβεσης σημειώνοντας ότι εάν η φορά του ανέμου ήταν διαφορετική τότε θα είχαμε τραγικά αποτελέσματα για την Αταλάντη.

Ακούστε όσα είπε για το θέμα ο κ. Ζεκεντές και για τα έργα που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον, στο LamiaFM1.gr

Παράλληλα, με αυστηρά μέτρα υγιεινής και πρωτόκολλα πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρις στην Αταλάντη.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές τόνισε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 πως «τηρούνται οι αποστάσεις ενώ γίνεται αυστηρά χρήση μάσκας. Όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και η αστυνομία που έλεγξε την διοργάνωση δεν βρήκε καμία παρατυπία,» είπε χαρακτηριστικά και αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε να κάνουμε μία διοργάνωση στα χρόνια του κορονοίού.

«Από την στιγμή που δεν απαγορεύεται η εμποροπανήγυρις δεν θα στερήσω από τον Δήμο και τους πολίτες έσοδα και τουρισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά προσθέτοντας, «ούτε θα προχωρήσω στην εύκολη λύση της αναβολής. Ο κορονοϊός υπάρχει και θα υπάρχει και πρέπει να ζούμε με αυτόν και όχι να σταματήσουμε τα πάντα για αυτόν.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here