Η προεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

1

Ρουμελιώτικο Πάσχα,επιχορήγηση 14ων εκδηλώσεων,τροποποίηση προϋπολογισμού για νέες χρηματοδοτήσεις και μετονομασία του ΔΑΚ Λαμίας σε Στάδιο Αθανασίου Διάκου είναι μεταξύ των 52 θεμάτων που αυτή την ώρα συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων στην 5η συνεδρίαση του οργάνου για το 2019.

Έντονος ήταν ο διάλογος που διήρκεσε και αρκετή ώρα για την ονομασία του ΔΑΚ Λαμίας σε στάδιο Αθανάσιος Διάκος.Η πρόταση συμβούλων της αντιπολίτευσης που ανέπτυξε ο κος Τάκης Συλεούνης και η γραπτή πρόταση του κου Γιώργου Καρανάσιου,βρήκαν την αντίδραση συμβούλων της πλειοψηφίας με τον κο Κορέτζελο να υπενθυμίζει πως υπάρχει και η πρόταση για μετονομασία σε στάδιο Νίκης Μπακογιάννη,ενώ η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βίβιαν Αργύρη μίλησε για λάθος διαδικασία.Έτσι παρά την αντίδραση της μειοψηφίας πέρασε πρόταση για αναβολή του θέματος.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνεδρίαση όπως εξελίσσεται μέσα από το lamiafm1.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΗΡΩΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ,ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΦΙΛΑΘΛΟΙ” ΚΑΙ “ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ” ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here