Η πολιτική διαδρομή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς!

1

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας προκρίθηκε από τις κομματικές οργανώσεις και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δραστήριο πολιτικό,δάσκαλο στο επάγγελμα προερχόμενο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ Ιδρυτικό μέλος ΠΑΣΠ ΣΚΦ το 1979 με σημαντική πορεία πολιτικής δράσης.
Ο κ. Αναγνωστάκης το 2002 εκλέχτηκε δήμαρχος Χαλκιδαίων με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Μπάμπη Μανιάτη δήμαρχο Χαλκιδαίων.
Το 2006 έχασε από τον Θανάση Ζεμπίλη που διατέλεσε για δύο τετραετίες δήμαρχος Χαλκιδαίων.
Το 2012 ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκε στην ΔΗΜΑΡ με την οποία εκλέχτηκε βουλευτής.
Το 2015 προτάθηκε και διορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με Υπουργό τον Γιάννη Πανούση επίσης από τον χώρο της ΔΗΜΑΡ, συνέχισε να υπηρετεί από την ίδια θέση και επί ημερών υπουργού Π/Π Νίκου Τόσκα.
Παραμένει στην θέση του αν και στον τελευταίο ανασχηματισμό άλλαξε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και αναμένεται να παραιτηθεί προκειμένου να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΧΕΙ “ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here