Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 25 η Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών GULFOOD 2020 στο Ντουμπάι

0

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην 25 η Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών GULFOOD 2020 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2020.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) οργάνωσαν την επιχειρηματική αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δίνοντας μια ιδιαίτερη Στερεοελλαδίτικη χροιά στο εθνικό περίπτερο της Χώρας μας. Στην αποστολή συμμετείχε και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Κατερίνα Μπατζελή.

«Η έκθεση GULFOOD, έδωσε τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες που συμμετείχαν να προωθήσουν τα μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας, να συμμετέχουν σε διεθνή δίκτυα επιχειρηματικότητας και να θέσουν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη σταθερών και επωφελών συνεργασιών» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here