Η Κατερίνα Μπατζελή στον FM-1 για την άρδευση στην Ανθήλη και το μέλλον της ΠΕΛ

0

Η απουσία μεγάλων έργων και η κοινωνική απερήμωση είναι τα θέματα που απασχολούν περισσότερο την υποψήφια Περιφερειάρχη Στερεάς Κατερίνα Μπατζελή.

Πατρίδα μας η Στερεά ονομάζει τον συνδυασμό της και με τους συνεργάτες της περιοδεύει απ άκρη σ’ άκρη την περιφέρεια με στόχο να γνωρίσει προβλήματα και να επικοινωνήσει το πρόγραμμά της.

Ανοίγοντας τα χαρτιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 αναφέρθηκε σε δύο σημαντικά θέματα της Φθιώτιδας την ΠΕΛ και την άρδευση της κοιλάδας του Σπερχειού.

Ήμουν υπουργός Γεωργίας όταν είχα εγκρίνει μελέτη της τότε Νομαρχίας Φθιώτιδας  για την άρδευση της κοιλάδας του Σπερχειού,επεσήμανε προσθέτοντας πως από τότε μέχρι σήμερα οι  αρμοδιότητες που μεταφέρονταν από τον πρώτο στον δεύτερο βαθμό και τανάπαλιν δυστυχώς δεν επέτρεψαν στο έργο να προχωρήσει,σημείωσε.

Αναφορικά με την ΠΕΛ σημείωσε πως δεν την βρίσκει σύμφωνη η μετοχική σύνθεση με την οποία παραχωρήθηκε η Έκθεση.Ο Δήμος από μόνος του δεν έχει τους πόρους και την τεχνογνωσία για να αναλάβει να τρέξει το σχέδιο αναβάθμισής της . Από την στιγμή που υπάρχει το Περιφερειακό Χωροταξικό και ξέρουμε τί μπορούμε να κάνουμε και που,αυτό που μένει είναι η συνεργασία όλων. Η ΠΕΛ για την Φθιώτιδα είναι στοίχημα και πρέπει να το κερδίσουμε τόνισε η κα Μπατζελή που συνεχίζει τις επαφές της με φορείς υπηρεσίες αλλά και πολίτες σε όλη την Στερεά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here