1 Δεκεμβρίου 2023
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η ιατρός και υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Ευρυτανίας, Τζίνα Οικονόμου «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2

Την ιατρό και υποψήφια Βουλευτή της Ν.Δ. στο Ν. Ευρυτανίας, Τζίνα Οικονόμου, φιλοξενούσε σήμερα 18/05/23 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λαμία FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής.

Συνομιλήσαμε μαζί της για την πολιτική – προεκλογική επικαιρότητα, για τις αντιδράσεις της δήλωσης Μητσοτάκη προς τους συγγενείς των νεκρών στα Τέμπη όταν ανέφερε «Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται», για την υπόθεση διερεύνησης των υποκλοπών αλλά και για την δήλωση του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη πως «Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για τις υποκλοπές», για τις προοπτικές ανάπτυξης του νομού Ευρυτανίας, την υγεία, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα…

Θωμαϊς-Tζίνα Οικονόμου

Γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Ευρυτανία. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού της Αθήνας. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Εκτέλεσε την υπηρεσία υπαίθρου, ως αγροτική ιατρός στην ορεινή Κορινθία και στη συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός Χειρουργικής Κλινικής στο Θεραπευτήριο ¨ΥΓΕΙΑ¨. Ακολούθησε ερευνητική εκπαίδευση (research fellow) στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Τορόντο στον Καναδά (1990-1992). Εργάστηκε επί τετραετία ως ειδικευόμενη ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών από όπου έλαβε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής το 1997. Παράλληλα εκπονούσε την Πειραματική Διδακτορική της Διατριβή στο Πειραματικό Χειρουργικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωσή της, αναγορεύθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά (clinical fellow) με εξειδίκευση στη Μικροχειρουργική, με υποτροφία του Ιδρύματος ¨Α. Ωνάσης¨. Έλαβετο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πλαστικής Χειρουργικής (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery / EBOPRAS). Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας μέχρι το 2009 και έκτοτε ως ιδιώτης.

Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει δώσει διαλέξεις σε Ελληνικά και διεθνή Ιατρικά Συνέδρια και σε κοινωνικές εκδηλώσεις . Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι μέλος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. και Γενική Συντονίστρια του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Στις Εθνικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Ν. Ευρυτανίας.

Περισσότερα στο ηχητικό:

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Λαμία – Ατρόμητος live FM-1 96,2

By Lamia FM-1 Team / 26 Νοεμβρίου 2023 / 0 Comments