19 Ιανουαρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αυστραλία δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Τζόκοβιτς- Ακυρώνει για δεύτερη φορά τη βίζα του!

Η είδηση ​​έρχεται από την Αυστραλία και γνωστοποιείται ότι η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς ακυρώθηκε για δεύτερη φορά.

Το νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη του τένις ανέμενε πληροφόρηση από τη Δευτέρα, σχετικά με το εάν ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, θα τού επέβαλε εκ νέου ποινή.

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν τις 6 μ.μ. (7 π.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου), ο Χοκ έκανε μια δήλωση, λέγοντας ότι είχε ήδη αποφασίσει να στείλει τον Τζόκοβιτς στο σπίτι του, «για λόγους υγείας και καλής τάξης».

Ο Χοκ είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα άσκησα την εξουσία μου σύμφωνα με το άρθρο 133C(3) του νόμου περί μετανάστευσης, για να ακυρώσω τη βίζα που κατείχε ο κ. Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, επειδή όφειλα να το πράξω για το δημόσιο συμφέρον».

«Κατά τη λήψη αυτής της απόφασης, εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες που μού παρείχαν το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη και ο κ. Τζόκοβιτς.

«Η κυβέρνηση Μόρισον είναι σταθερά δεσμευμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας, ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία Covid-19», εξηγεί ο Χοκ.

Σύμφωνα με το τμήμα του νόμου περί μετανάστευσης, που χρησιμοποίησε ο υπουργός για να ασκήσει την εξουσία του και να ακυρώσει τη βίζα, ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει βίζα για να εισέλθει στην Αυστραλία για τρία χρόνια, εκτός από επιτακτικές περιστάσεις που επηρεάζουν το συμφέρον της Αυστραλίας.
ΠΗΓΗ:emea.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο