Η Αταλάντη βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της

0

Ο Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος “Η Αταλάντη” πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00, την ετήσια βράβευση των Αριστούχων αποφοίτων μαθητών των σχολείων της Αταλάντης στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης. Συνολικά βραβεύτηκαν 95 απόφοιτοι των Δημοτικών, της Γ’ Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εορταστική συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές και τα Μέλη του Συλλόγου Γιάννης Νιαβής και Δήμητρα Καρατράντου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκουρας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λοκρών Βάσω Παλαιολόγου Σίμου, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Λοκρών και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έλενα Κυριάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ντέλιος, οι Διευθυντές των σχολείων της Αταλάντης, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, γονείς, μαθητές και πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here