Ηλικιωμένη έστησε παγίδα στους απατεώνες με τα τροχαία

0

Στη… φάκα που τους έστησε μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσαν ένας άνδρας και μια γυναίκα , οι οποίοι προσπάθησαν να της αποσπάσουν χρηματικό ποσό, λέγοντάς της ότι ο εγγονός της έχει εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο.

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το βράδυ της Κυριακής (14/07) οι επιτήδειοι τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη, της είπαν για τον εγγονό της και εν τέλει της ζήτησαν το ποσό των 40.000 ευρώ.

Η γυναίκα τους ενημέρωσε ότι δεν διαθέτει το ποσό και τότε εκείνοι της είπαν να πληρώσει σε κοσμήματα.

Πως η ηλικιωμένη από την Κρήτη τους παρέδωσε στις Αρχές

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η τηλεφωνική διαπραγμάτευση ήταν πολύωρη και κράτησε από τις 6.00 μ.μ ως τις 11.00 μ.μ. Όμως κάπου στο μεσοδιάστημα η γυναίκα πρόλαβε και επικοινώνησε με το σπίτι του γιου της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, αφού ο εγγονός της ηλικιωμένης δεν είχε εμπλακεί σε κανένα τροχαίο.

Αργότερα η ηλικιωμένη σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών έκλεισε ραντεβού με τους απατεώνες λίγο πιο πέρα από το σπίτι της για να τους παραδώσει τα κοσμήματα.

Εκεί όμως για κακή τύχη των δραστών του περίμενε η αστυνομία όπου τους πέρασε χειροπέδες. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα που εξετάζεται αν είναι μέλη ενός ευρύτερου κυκλώματος εξαπάτησης ηλικιωμένων ή δρούσαν μεμονωμένα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here