Ηλίας Κυρμανίδης ο 1ος Περιφ. σύμβουλος της Π.Ε. Φθιώτιδας στον FM-1…

0

Πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος (5863) στην περιφερειακή ενότητα Φθιώτιδας εκλέχτηκε ο συμπολίτης μας δικηγόρος Ηλίας Κυρμανίδης.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ανέφερε ότι μετείχε στις εκλογές γιατί εκτιμά το ήθος,την συνέπεια και την ικανότητα του επικεφαλής του συνδυασμού Φάνη Σπανού “την Κυριακή στις επαναληπτικές εκλογές συγκρούονται όχι δύο διαφορετικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες αλλά δύο κόσμοι,ο ένας του ρεαλισμού και της υπευθυνότητας και ο άλλος του μηδενισμού.
Οι πολίτες έδειξαν με συντριπτική πλειοψηφία την προτίμηση τους και αδιαφόρησαν σε κάθε προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου τους, η περιφέρεια θα παραμείνει σε στιβαρά χέρια γιατί πρέπει να συνεχίσει την πορεία προόδου και ανάπτυξης της…”

Ο κ.Κυρμανίδης εκτιμά ότι ο νέος περιφερειάρχης θα εφαρμόσει στην πράξη την σύνθεση και την συνεργασία ώστε συλλογικά να δράσει και να διεκδικήσει την θέση που της ανήκει.
Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στις επαναληπτικές στον Δήμο Λαμιέων επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Λαμιέων την Κυριακή με την εκλογή του Θύμιου Καραΐσκου στο αξίωμα του Δημάρχου,αλλάζει σελίδα, αλλάζει εικόνα μπαίνει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Παρακολουθείστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση μας στο studio του ΛΑΜΙΑ FM-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here