Εύβοια: Ανατίναξαν το χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας και έφυγαν με χιλιάδες ευρώ

0

Άγνωστοι χτύπησαν την Τράπεζα Πειραιώς τα ξημερώματα στην πλατεία στο Μαντούδι και έφυγαν με τζιπ μεγάλου κυβισμού παίρνοντας μαζί τους 80.000 περίπου ευρώ.

 

Θρασύτατο και καλά οργανωμένο χτύπημα εκδηλώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από αγνώστους που ανατίναξαν χρηματοκιβώτιο της Τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο του Μαντουδίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δράστες που φαίνονταν πολύ καλά ενημερωμένοι προσπέρασαν την εξωτερική πόρτα της Τράπεζας σπάζοντάς την με βαριά και προχώρησαν στο εσωτερικό του καταστήματος.

Αγνόησαν το ΑΤΜ που ήταν στην εσωτερική είσοδο και σαν να κινούνταν σε γνώριμο χώρο, πήγαν κατευθείαν στον χώρο του χρηματοκιβωτίου το οποίο και ανατίναξαν.Πήραν όσα περισσότερα χρήματα μπόρεσαν  που κατά ανεπίσημες πληροφορίες υπολογίζονται περίπου στις 80.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν,αφήνοντας πίσω τους αρκετά σκόρπια χαρτονομίσματα. .

Η Ασφάλεια Χαλκίδας που ανέλαβε την υπόθεση ερευνά κάθε στοιχείο που έχει στην διάθεσή της κυρίως οπτικό υλικό τόσο από την Τράπεζα όσο και από γειτονικά καταστήματα της πλατείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here