Εχασε με το κεφάλι ψηλά ο Έσπερος στο Κύπελλο.Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα

0

Αντιμετωπίζοντας και πάλι ομάδα της Α2 και αφού είχε ήδη αποκλείσει τον Φίλιππο Βέρειας,ο Έσπερος Λαμίας έχασε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας με σκορ 77-94 και δεν συνεχίζει στο Κύπελλο.

Παρ όλα αυτά οι παράγοντες της ομάδας έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις και στους δύο αγώνες βλέποντας αυτά τα παιχνίδια σαν προπόνηση και προετοιμασία για το Πρωτάθλημα που έρχεται.

Αυτό φαίνεται καθαρά και στην σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου:

ΦΙΛΟΙ μας φίλαθλοι, χθες η ομάδα μας αντιμετώπισε για το ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, τον ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, ομάδα της Α2 κατηγορίας, με τελικό αποτέλεσμα(77-94).
Τα δεκάλεπτα ήταν : (20-23),(41-50),(57-75),(77-94).
Οι συνθέσεις. ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιαννης-Τσουκαλαδέλης): Γκόντγουϊν 7(1 , Μούτσα 17(2, Μπαλτας,Στογιανοβιτς 3(1, Ρουμελιώτης 21(6, Παπανικολάου 4,
Λαμπας, Ματζούκας 1,Τσιμίδης 20(1, Δαχρετζης 2, Γκιριτσης 2.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Παπαδοπουλος):Δημητρακαπουλος(7(1,
Μπεκρης 7(1, Μαινς 9(3, Χρυσόπουλος 9(2, Αθανασούλας 9(1, Χατζηδακης 9,
Συγκούνας 6(1, Καντζος 3(1, Ρατκαουσκας 4, Ταταρης 14, Ματαλών 17(1, Ρουνης.

Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, αντιμετώπισε για τον θεσμό του Κυπέλου Ελλάδας, τον Φίλιππο Βέροιας τον οποίο κερδίσαμε και τον Κόροιβο Αμαλιάδας που ηττηθήκαμε. Και οι δυο ομάδες ,λαμβάνουν μέρος στην ανώτερη κατηγορία,την Α2.
Θεωρήσαμε και σωστά κατά την γνώμη μας, τον θεσμό του κυπέλου, ως ένα κομμάτι της προπονητικής προετοιμασίας ,για την νέα περίοδο της συνεχόμενης συμμετοχής ,στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, που αρχίζει στις 6 Οκτωβρίου 2019.
Και τα δύο παιχνίδια, με ομάδες ανώτερης κατηγορίας, αποτέλεσαν για τους παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο μια πρώτης τάξης ευκαιρία, να πάρουν εμπειρίες ,που θα μας χρησιμεύσουν στην συνέχεια για να διορθώσουμε, τα όποια λάθη παρατηρήθηκαν.
Πάντως και στα δύο παιχνίδια η ομάδα με τις εμφανίσεις της, κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι βήμα- βήμα, χτίζεται κάτι καινούργιο.
Συνεχίζουμε, προσπαθώντας για το καλύτερο στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και ευελπιστούμε στο τέλος του πρωταθλήματος ,θα κυριαρχήσει για μία ακόμη φορά το χαμόγελό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here