Ετήσια εκδήλωση για τους εργαζομένους και πλάνα για την συνέχεια από τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας

0

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα χρονιά για την εταιρεία ΠΕΝΤΕ Α.Ε.Με την ευκαιρία της γιορτής για τους εργαζόμενους της Αττικής ανακοινώθηκε και το πλάνο διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας με 10 νέα καταστήματα,5 από τα οποία θα είναι Υπέρ Μάρκετ ενώ σε όσους προσελήφθησαν τα χρόνια των μνημονίων από το 2012 και μετά θα δοθεί αύξηση της τάξης του 20%.

Η  ετήσια τελετή κοπής  πίτας   της   εταιρείας ΠΕΝΤΕ Α.Ε. –  Γαλαξίας στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο Ιερά Οδό, στην οποία συμμετείχαν το σύνολο της διοίκησης και των εργαζομένων στα super market της Αττικής.

H Πρόεδρος της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. κα Νικολίτσα Χειμωνίδου στο χαιρετισμό της έκανε ειδική αναφορά στα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. και προσφώνησε προσωπικά όλα τα στελέχη του ΔΣ τα οποία βρίσκονταν μαζί της στη σκηνή. Ανέφερε ότι η επένδυση  στο ανθρώπινο δυναμικό  αποτελεί σταθερή φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία με  συγκεκριμένα προγράμματα  στηρίζει το προσωπικό της και αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή του.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πουρσανίδης που στην ομιλία του  αναφέρθηκε σε δύο πυλώνες, τους εργαζόμενους και τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας. Τόνισε τη συμβολή της αμιγώς ελληνικής εταιρείας στον κοινωνικό τομέα, με πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που υπαγορεύθηκαν από το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αφορά μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που στόχο έχουν τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο. Μάλιστα, ανακοίνωσε αύξηση 20%  του μισθού  όσων εργαζομένων έχουν προσληφθεί από το 2012 και μετά.

Στα επιχειρηματικά πλάνα της ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ο κ. Πουρσανίδης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επέκταση του δικτύου με 10 νέα καταστήματα για τα επόμενα 2 χρόνια με τα 5 από αυτά θα είναι υπέρ μάρκετ.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος έκοψε την πίτα και χαιρέτισαν τους εργαζομένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση  σε μία κατάμεστη αίθουσα όπου κυριαρχούσε ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here