ΕΠΣΦ: Πιέστηκαν και εξαπατήθηκαν τα σωματεία που δεν κατέβηκαν στους αγώνες το ΣΚ

0

Συγχαρητήρια στα σωματεία που κατέβηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και στήριξη σε όσα αποφάσισαν να μην κατέβουν γιατί εξαπατήθηκαν από “κάποιους” παρέχει με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΦ.

Είναι φανερές οι συνέπειες του πολεμικού κλίματος που επικρατεί στην ΕΠΣΦ αφού η τελευταία αγωνιστική ήταν κουτσουρεμένη και δεν ξέρουμε ακόμη πως θα εξελιχθούν τα πράγματα που ούτως ή άλλως έχουν οδηγηθεί μέσω μηνύσεων και στην Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΦ:

«Η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας συγχαίρει τα σωματεία που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και συμμετείχαν κανονικά, όπως ορίζει η νομοθεσία της Ε.Π.Ο. αλλά και ο σκοπός της ύπαρξής τους, στους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου και δεν επηρεάστηκαν από κάποιους που για το δικό τους συμφέρον προσπάθησαν παράνομα και αθέμιτα να τους εξαναγκάσουν σε αποχή για να δυναμιτίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Σαν διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων είμαστε στο πλευρό και της μικρής μειοψηφίας των σωματείων που αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στους προγραμματισμένους αγώνες, διότι καταλαβαίνουμε ότι η εξαπάτηση και η προπαγάνδα που δέχτηκαν από αυτούς τους ‘’κάποιους’’ ξεπέρασε κάθε όριο και κάθε προηγούμενο, γεγονός που καταδεικνύει ότι αυτοί οι «κάποιοι» μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον και όφελος αδιαφορούν και δεν σέβονται τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και με τόσο κόπο συντηρούν τις ερασιτεχνικές ομάδες τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here