Επιχείρηση «σκούπα» για ναρκωτικά! «Τσάκωσαν» και δύο αστυνομικούς (ανανέωση)

0
Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης 

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών στο οποίο εμπλέκονται και δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και συλληφθεί συνολικά 9 άτομα από τα τουλάχιστον 11 που σύμφωνα με τους «αδιάφθορους» εμπλέκονται. Ωστόσο διαφεύγει ένας σκληρός Αλβανός κακοποιός για τον οποίο εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται σε Αθήνα, αλλά και σε περιοχές των Τρικάλων και των Γρεβενών. Η σπείρα διακινούσε τα ναρκωτικά σε Αττική και βόρεια Ελλάδα.

Σχετικά με αστυνομικές πηγές εμπλέκεται ένα άτομο της ασφάλειας το οποίο υπηρετεί στην Αθήνα και ένας αστυνομικός από την περιοχή των Γρεβενών. Το κύκλωμα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών και  αποτελούνταν από Έλληνες και Αλβανούς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είχαν κεντρικό ρόλο στην οργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών αλλά και όπλα. Οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων τους παρακολουθούσαν στενά εδώ και κάποιους μήνες. Οι εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει πως θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση.

zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here