19 Ιανουαρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτυχημένη παρέμβαση της κινητής μονάδας εμβολιασμού στον Δήμο Λοκρών – 200.000 ευρώ για πλημμυρικά έργα και ζημιές (Ηχητικό)

Η κινητή μονάδα εμβολιασμού βρέθηκε για μία ακόμη φορά στον Δήμο Λοκρών και σύμφωνα με τον Δήμαρχο πραγματοποιήθηκαν περίπου 105 εμβολιασμοί.

Ο Δήμος Λοκρών, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας προχώρησε στη διενέργεια rapid test Covid-19 για πεζούς χωρίς ραντεβού σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στην Αταλάντη (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λοκρών) και στην πλατεία της Τραγάνας.

Στην Αταλάντη συμμετείχαν 49 πολίτες με κανένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ στην Τραγάνα συμμετείχαν 107 πολίτες με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον, όπως δηλώνει μέσα από τον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος,  Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.

Παράλληλα ο κ. Ζεκεντές αναφέρθηκε και στην σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας για ένα κτήριο, προκειμένου να πουν κάτω από την ίδια στέγη κάποιες υπηρεσίες του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας. Ένα έργο που συζητήθηκε σήμερα στην συνάντηση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Συμεών και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα. 

Τέλος, ο Δήμος Λοκρών, που τη θερινή περίοδο είχε αντιμετωπίσει μια σειρά από πυρκαγιές σε διαφορετικά σημεία με επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον, ελαιοπερίβολα, κατοικίες και υποδομές, ζήτησε την αρωγή της πολιτείας για να αποκαταστήσει και να προλάβει πιθανές ζημιές από πλημμυρικά φαινόμενα.

Με χθεσινή απόφαση, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τη χρηματοδότηση του Δήμου Λοκρών με το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00 €).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο