Επικίνδυνες ακροβασίες του Μητροπολίτη Καρπενησίου!

2

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.Γεώργιος έχει την δική του θεωρία γύρω από την υπόθεση της πανδημίας του Κορωναϊού και θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν οι πιστοί της Μητρόπολης του μάσκες αφού ο ιός δεν πιάνει μέχρι τώρα τους ευρυτάνες!

Η επικίνδυνη για την δημόσια υγεία δήλωση αυτή του Μητροπολίτη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμη και από τον βουλευτή του Νομού Κώστα Κοντογεώργο και άλλους εκπροσώπους θεσμικών φορέων όπως τον Δήμαρχο Καρπενησίου και Προέδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκο Σουλιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αρη Τασιό.

Στην ακολουθία που τελέστηκε στην μνήμη του Αγίου Νικολάου του Καρπενησιώτη που είναι ο πολιούχος της πόλης η συντριπτική πλειονότητα των πιστών, ακολουθώντας προφανώς τις “παραινέσεις’ του Μητροπολίτη τους, προσήλθαν στον ασφυκτικά γεμάτο Ναό χωρίς μάσκες πλην των κυρίων Κοντογεώργου,Τασιού και Σουλιώτη.

Ακούστε τι δήλωσε στα “Ευρυτανικά Νέα” ο κ.Γεώργιος:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό είναι ο καθένας να συμβουλεύει για θέματα που γνωρίζει. Πως θα ένιωθε ο σεβασμιότατος αν σε θεολογικά θέματα είχε άποψη κάθε ένας ”άσχετος”;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here