Επεσε πανελλαδικά το δίκτυο της Vodafone!

1

Τεράστια προβλήματα στο διαδίκτυο διαπιστώνονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα καθώς χρήστες της Vodafone παρατηρούν διακοπές κυρίως στο διαδίκτυο, η αναμονή στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης των πελατών ξεπερνάει τις 2 ώρες ενώ συνήθως πέφτει μετά από λίγα λεπτά .

Σε ορισμένες περιοχές έχει “πέσει” ή υπολειτουργεί και το τηλεφωνικό δίκτυο.
Ταυτόχρονα έχει πέσει και η ιστοσελίδα της vodafone.

Ανακοίνωση Vodafone
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση»
Ετσι εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές πολλοί εκ των οποίων είναι επαγγελματίες δεν μπορούν να συναλλαγούν με τους πελάτες τους που χρησιμοποιούν τραπεζικές κάρτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διεθνές καλώδιο οπτικής ίνας έχει κοπεί σε Ιταλία, Τουρκία και Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να απομονωθεί το δίκτυο της Ελλάδας.
Οσοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρία έλαβαν την απάντηση ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη του χρόνου αποκατάστασης της βλάβης .

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ VODAFONE ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here