19 Ιανουαρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεκλέχτηκε πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Ηλίας Σανίδας!

Καρνάβας Γιάννης

Σχεδόν ομόφωνα-με εξαίρεση την Λαική Συσπείρωση που απείχε από όλες τις ψηφοφορίες,επανεκλέχτηκε μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού για την επόμενη διετία Πρόεδρος του Π.Σ.Στερεάς ο Ηλίας Σανίδας.
Επίσης επανεκλέχτηκαν στις θέσεις αντιπροέδρου και Γραμματέα οι κα Αγγελοπούλου- Παπανικολάου Σοφία και Παρασκευάς Δρόσος αντίστοιχα.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας το “φλουρί” έπεσε στον αντιπεριφερειάρχη κ.Μπακομήτρο.

Στην σημερινή συνεδρίαση τιμήθηκε από το σύνολο των μελών του Περιφερειακού συμβουλίου ο κ.Γιάννης Καρνάβας ο οποίος διατέλεσε Δντης σε καίριες διευθύσεις από την εποχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και επί ημερών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης του.
Με τα πιο θερμά λόγια και σε κλίμα συγκίνησης τοποθετήθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των συνδυασμών και βεβαίως ο Περιφερειάρχης Φανης Σπανος επισημαίνοντας το ήθος, την τιμιότητα, την ανιδιοτέλεια,τ ην εργατικότητα και την δημιουργικότητα που διέκρινε ανελλειπώς τον κύριο Καρνάβα στην μακρόχρονη δημοσιουπαλληλική του σταδιοδρομία.

Επίσης όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων απέτεισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα υπάλληλο-μηνανικό της περιφέρειας Κώστα Περώνη

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο