https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανέρχεται η τάξη στα διοικητικά της Μητρόπολης Φθιώτιδας!

Με Εγκύκλιο Σημείωμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο πλαίσιο της τακτικής ενημερώσεως των κληρικών και λαϊκών στελεχών των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. της Ιεράς Μητροπόλεως, γνωστοποίησε διοικητικές και υπηρεσιακές αλλαγές, οι οποίες αποφασίστηκαν, κατόπιν διαβουλεύσεως, επί τη ενάρξει της νέας χρονιάς.
Τοποθετήθηκαν νέοι Πρόεδροι στα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των παρακάτω δεκαέξι (16) Ιερών Ενοριακών Ναών:
Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Προφήτου Ηλιού
Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου
Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της Αγίας Τριάδος Λοκρίδος
Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Λαδικούς
Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμαλώτας
Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καπνοχωρίου
Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Γουλεμίου
Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Θεοτόκου Λαρύμνης.
Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ανθοχωρίου
Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πουγκακίων
Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λυγαριάς
Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Ευρυτανίας
Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλαμακίου
Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δίβρης
Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.
Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καλαποδίου Λοκρίδος.

Επίσης, ο κ. Συμεών κοινοποίησε με ικανοποίηση τον «Κανονισμό συστάσεως και διαρθρώσεως υπηρεσιών και
θέσεων του Ν.Π.Δ.Δ. της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος», που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 5483/τ.Β΄/11.12.2020, δυνάμει του
οποίου στελεχώθηκε ήδη το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών και Ψηφιακών Εφαρμογών, η Νομική Υηρεσία και άλλα ζωτικής σημασίας τμήματα του Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Μία Απάντηση

 1. Η ευκολία με την οποία μας ζητούν να εμβολιαστούμε με τρομάζει. Και δεν αναφέρομαι σε τύπους επιπέδου Τσιόδρα ή Δερμιτζάκη ή Μεσογαίας αλλά στους Επισκόπους τουλάχιστον της ΔΙΣ μιας και φιμώθηκε η γνώμη των υπολοίπων. Αυτοί λοιπόν δεν είναι καθόλου ψυλλιασμένοι ρε φίλε; Και κάτι θεολογούντες που επιχειρηματολογούν υπέρ του πειραματικού εμβολίου, δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες της επιρροής των λόγων τους; Αν εγώ μπορώ να βρω δεκάδες αναφορές στα εγκλήματα της Phizer αυτοί με τι συνείδηση με προτρέπουν να βάλω μέσα μου τα δηλητήρια του κάθε κερδοσκόπου; Τι γίνεται; Τι έχουμε πάθει; Ποιος Ιερεμίας θα κλάψει την τύφλωσή μας; Ποιος Μ.Βασίλειος θα ελέγξει τις σοφιστίες τους;
  Βάλτε το καλά στο νου σας. Δυο βδομάδες μετά την απομόνωση του ιού ξεκίνησε η μάχη της κερδοσκοπίας – στις πλάτες μας- από τις φαρμακευτικές. Και εν γένει η Phizer δεν θα έπρεπε να εμπνέει καμμία εμπιστοσύνη και φυσικά ούτε τα σκευάσματά της. Έφαγε παιδάκια στη Νιγηρία (δοκίμασε ένα επικίνδυνο φάρμακο σε παιδιά χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους).
  Ξεπάστρεψε κοσμάκη με τις άχρηστες καρδιακές βαλβίδες (οδήγησε σε θάνατο περισσότερα από 100 άτομα).
  Αποδείχτηκε ότι δωροδόκησε γιατρούς στη μισή Ευρώπη για προώθηση των προιόντων της. Με το ευρέως συνταγογραφημένο φάρμακο αρθρίτιδας Feldene πέθανε κοσμάκη με γαστρεντερικές αιμορραγίες.
  Με το Rezulin (φάρμακο για το διαβήτη) δεκάδες ασθενείς πέθαναν από οξεία ηπατική ανεπάρκεια που λέγεται ότι προκλήθηκε από το φάρμακο.
  Με το Celebrex η Pfizer παραδέχτηκε ότι οι ηλικιωμένοι ασθενείς που έλαβαν φάρμακο είχαν πολύ αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων.
  Με το Bextra, αναγκάστηκε να το αποσύρει από την αγορά, αφού η FDA έδωσε εντολή για προειδοποίηση «μαύρου κουτιού» σχετικά με τους καρδιαγγειακούς και γαστρεντερικούς κινδύνους του φαρμάκου.
  Και με μια σειρά αγωγών από παθόντες. Οι περισσότερες από τις αγωγές ήταν περιπτώσεις ευθύνης λόγω προϊόντων που περιλαμβάνουν ορμονοθεραπεία, εμβόλια παιδικής ηλικίας, το αντικαταθλιπτικό Effexor, το αντισυλληπτικό Norplant και, το πιο σημαντικό, το φάρμακο συνδυασμένης δίαιτας γνωστό ως fen-phen, το οποίο είχε αποσυρθεί από την αγορά μετά από αναφορές ότι η χρήση του συνδέθηκε με πιθανώς θανατηφόρα βλάβη της καρδιακής βαλβίδας.
  Ερευνήστε τα αυτά τα στοιχεία στο διαδίκτυο σας παρακαλώ. Και ας ελπίσουμε να τα ερευνήσουν πρωτίστως οι Επίσκοποί μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης

By Lamia FM-1 Team / 28 Φεβρουαρίου 2021 / 0 Comments