Ενστάσεις για τις στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ: Οι διαφορετικές προτάσεις Τοπικής Κοινότητας Λαμίας και Αστικού ΚΤΕΛ (Ηχητικό)

0

Ενστάσεις για την νέα θέση των στάσεων του αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας εκφράζει η κοινότητα Λαμίας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαμίας Τάκης Συλεούνης μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FΜ-1 τάχθηκε υπερ στο να απομακρυνθούν για λίγα μέτρα οι στάσεις απο την πλατεία Πάρκου μετά την ανακαίνισή της.

Οι στάσεις θα πάνε μόνο 150 μέτρα πιο μακριά και δεν πρόκειται για μεγάλη απόσταση, επεσήμανε γιατί σκοπός είναι να φύγουν τα αστικά από την πλατεία Πάρκου πρόταση η οποία συζητιέται για χρόνια.

Η πρότασή μας δεν έχει γίνει δεκτή αλλά η συζήτηση θα συνεχιστεί, δήλωσε ενώ η πρόταση ζητά την στάση απο την νότια Λαμία να είναι στην οδό Καποδιστρίου μπροστά στο Μουστάκειο.

ΣΥΛΕΟΥΝΗΣ ΤΑΚΗΣ

Η πρόταση του αστικού ΚΤΕΛ είναι να γίνει η στάση στην γωνία Λεωσθένους και Καποδιστρίου, τονίζει απο την άλλη ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Νίκος Γούλας διευκρινίζοντας ότι η μελέτη είναι μόνο για στάση όχι για αφετηρία ή τέρμα.

Θα γίνει, όπως είπε, επέκταση του πεζοδρομίου στο σημείο σημειώνοντας ότι πρόβλημα θα υπάρξει μόνο το Σάββατο με την λαϊκή αγορά το οποίο όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί.

«Η Κοινότητα Λαμίας πριν βγάλει μία γνωμοδοτική απόφαση όφειλε να καλέσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να συζητήσει μαζί τους,» αναφέρει ο κ. Γούλας.

ΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here