Εγκαίνια για το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων- φωτορεπορτάζ

0

Με χαμόγελα και ευχές να είναι καλότυχο και χρήσιμο για την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας, εγκαινιάστηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Παρόν ήταν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου με τις ευχαριστίες να πηγαίνουν προς τον κ. Κικίλια, τον Υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη, αλλά και τον 5ΥΠΕάρχη Φώτη Σερέτη, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο τελευταίος η «δουλειά» που έγινε προκειμένου τα εγκαίνια αλλά και η 24ωρη λειτουργία να είναι σήμερα γεγονός, ήταν ομαδική.

Παράλληλα, δεν λησμονήθηκαν και οι ενέργειες που έκανε σε προηγούμενο χρόνο ο τότε Υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Σταϊκούρας τόνισε:

«Καλωσορίζω, τον Υπουργό Υγείας, φίλο Βασίλη Κικίλια, στη Φθιώτιδα.

Tον ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία, σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Εγκαινιάζεται σήμερα η 24ωρη λειτουργία του πολύπαθου Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων.

Κέντρο Υγείας που, αν και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιούλιο του 2009, ίδρυσε και εξόπλισε με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, με την πολύτιμη συμβολή και του συντοπίτη μας, τότε Υφυπουργού Υγείας, Θανάση Γιαννόπουλου, κακός σχεδιασμός και μεταγενέστερα λάθη και παραλείψεις το οδήγησαν σε παροπλισμό, ουσιαστικά σε λουκέτο.

Σήμερα, η Κυβέρνηση προωθεί οριστική λύση στο ζήτημα, προχωρώντας στην υλοποίηση δέσμευσής της.

Θέτουμε σε πλήρη λειτουργία το Κέντρο Υγείας, στελεχώνοντάς το με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και ιατρικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών υγείας προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, που ιδίως τους θερινούς μήνες, προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και τα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας να προσφέρουν αναβαθμιζόμενες και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, όπως κάνουν και μέσα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας.

Περίοδο κατά την οποία αποδείξαμε πως ενωμένοι, με σχέδιο, αλληλεγγύη και ατομική υπευθυνότητα, μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here