Δύο εισαγόμενα κρούσματα Κορωναϊού στην Φωκίδα!

0

Δύο ακόμη κρούσματα Κορωνοϊού στη Στερεά Ελλάδα.
Μετά το περιστατικό το νέο κρούσματος σε 11χρονο παιδί στην περιοχή της Νέας Αρτάκης Εύβοιας, το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι δύο δύο νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στην τουριστική περιοχή Μοναστηράκι του νομού Φωκίδας .
Σύμφωνα με πληροφορίες μία οικογένεια Γερμανών τουριστών που έκαναν τις διακοπές τους στην παραλία Μοναστηράκι Δωρίδας του νομού Φωκίδας, υποβλήθηκαν σε τεστ Κορωναιού και ο πατέρας αλλά και το παιδί της οικογένειας βρέθηκαν θετικοί.

Είχαν φτάσει στην Ελλάδα από την Ιταλία μέσα από το λιμάνι της Πάτρας όπου υποβλήθηκαν στο test αλλά μέχρι θα βγει το αποτέλεσμα, οι τρεις Γερμανοί ο πατέρας, η μητέρα και το παιδί κατευθύνθηκαν στον προορισμό τους, σε ξενοδοχείο της Δωρίδας όμως σήμερα το μεσημέρι έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Ακολούθως με εντολή του ΕΟΠΥΥ η οικογένεια μεταφέρθηκε σε ένα ξενοδοχείο διαμονής κρουσμάτων κορωναιου στο Μεσολόγγι ενώ συνεργείο του ΕΟΠΥΥ από την Πάτρα βρέθηκε στην περιοχή Δωρίδος όπου θα γίνουν ιχνηλατήσεις σε ανθρώπους με τους οποίους είχαν έρθει σε επαφή οι τρεις Γερμανοί τουρίστες και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Και οι δύο φορείς του ιού παραμένουν ασυμπτωματικοί ενώ αρνητική ήταν η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι κανένας φορέας δεν έχει ενημερώσει ως τώρα επίσημα την πολιτική προστασία της Περιφέρειας Στερεάς τόσο για το περιστατικό της Εύβοιας όσο και τα δύο νεώτερα της Φωκίδας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here