Δημ.Παπαναγιώτου στον Δήμο Καμένων Βούρλων!

0

Παρουσία δεκάδων δημοτών ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Δημήτρης Παπαναγιώτου επικεφαλής του Συνδυασμού “Αλλάζουμε μαζί” έκανε το βράδυ του Σαββάτου την επίσημη αναγγελία της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Παρά τα επαπειλούμενα έντονα καιρικά φαινόμενα ο κόσμος ήταν πολύς και κατέκλυσε τον χώρο μπροστά από το εκλογικό του κέντρο,στην ανατολική είσοδο της λουτρόπολης.
“Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για μένα και τους συνεργάτες μου θα αποτελούν η αγάπη αλλά και η ανησυχία για τον τόπο μας,δηλώνουμε παρών γιατί αντιστεκόμαστε στην αδράνεια,την αδιαφορία, την απουσία και την κακοδιαχείριση ενός χαρισματικού τόπου.
Ήρθε η ώρα να κλείσουμε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για το σύνολο των δημοτών μας,παντού…”
τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Παπαναγιώτου.
Δείτε το video με την ομιλία του.

Παραβρέθηκαν εκτός από την ομάδα των συνεργατών-υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και πολίτες που εκπροσωπούν ή μετέχουν στο σύνολο σχεδόν των πολιτικών κομμάτων αλλά και των περιφερειακών συνδυασμών πρώην Δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου.
Τη ικανοποίηση του για την παρουσία του κόσμου εξέφρασε μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ.Παπαναγιώτου ενώ σύντομα θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.
“Τα Καμένα Βούρλα μίλησαν ηχηρά και αποφασιστικά” τόνισαν οι περισσότεροι από τους παρευρεθέντες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here